luni, 11 iulie 2011

VIDEO – O oră prin Bucureşti cu ROAD 2011

George Buhnici a scos cel mai nou Garmin nuvi 3790 pe Pasajul Basarab şi pe Calea Victoriei pentru un drivetest unic, în exclusivitate. In continuare comentariile sale si imaginile filmate de echipa sa le puteti gasi pe blogul sau personal, www.buhnici.ro"
"După doi ani şi jumătate de muncă, Atlasul Digital al Romaniei se pregăteşte de actualizare. Am scos cel mai nou Garmin nuvi pe Pasajul Basarab şi pe Calea Victoriei pentru un drivetest unic, în exclusivitate. Cea mai bună hartă GPS a României trece aşadar la următorul nivel cu o calitate a detaliilor excepţională, cu sensurile unice corecte şi toate drumurile nou apărute. M-au fascinat clădirile 3D cu modelări de înaltă clasă.

Echipa de cartografie: un manager de proiect, un geograf, patru operatori culegere si prelucrare date, un operator documentatie istorica si un sofer.
Echipa de modelare 3D: un manager de proiect si trei modelatori.
Peste 40 de localitati cu blocuri 3D.
Aproape 150 de modele 3D, majoritatea modelari complexe si detaliate la palate si alte cladiri de patrimoniu.
Update-ul actual de la v3.02 la v4.01 a costat undeva la 100.000 EUR.
Bibliografia istorica parcursa pentru realizarea repertoriului national topografic al fortificatiilor: peste 600 de volume de specialitate cu tematica arheologie si istorie.
Reconstituri digitale 3D la:
- Cetatea dacica de la Blidaru
- Podul lui Apolodor din Damasc de la Drobeta
- Castrul roman Drobeta (asa cum arata in timpul domniei lui Hadrian)
- Amfiteatrul roman de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa
- Forum Vetus/Aedes Augustaliae de la Ulpia Traiana Sarmizegetusa
- Cetatea dacica de la Costesti
- Cetatea dacica de la Piatra Rosie"


ROAD 2011 Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Piaţa Constitutiei (Palatul Parlamentului) – Piaţa Unirii – Piaţa Alba Iulia – Piaţa Muncii

ROAD 2011 – Gara de Nord – Pasajul Basarab – Vasile Milea – Titulescu – Piaţa Victoriei

Un comentariu:

  1. De acord cu frustrarile tale, Dan. Si noi depindem de o tehnologie care ne-a fost promisa de acum un an si care inca nu este disponibila si fara aceasta tehnologie nu ne putem proteja munca. Asa ca ce pot eu sa fac este sa fac harta atat de buna incat sa merite acesti 3 ani de asteptare si costul unui upgrade. By the way, nu cred ca mi-am asumat vreodata vreun termen oficial de lansare al acestei editii - ca sa pot fi acuzat cu atata usurinta de neseriozitate - ba chiar am comentat candva pe lista de discutii a proiectului ca voi astepta oricat este necesar ca sa ne putem proteja harta. Exista suficiente harti pentru cei care se multumesc cu putin, cu update-uri de doua sau patru ori pe an. Cine vrea asa ceva nu-si cumpara Garmin.
    Bogdan Condurateanu

    RăspundețiȘtergere