vineri, 19 iulie 2013

Lansare RO.A.D.2013.30

Sheba Distribution SRL, reprezentant al firmei Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v5.30, RO.A.D.2013.30.


Continuând în tradiţia binecunoscută deja clienţilor Garmin din România, Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 11.999.58 de kilometri de drumuri, ridicând la un total de 318.161.91 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită în judeţele Ialomiţa, Buzău, Vrancea, Teleorman, Tulcea, Hunedoara, Suceava şi Caraş-Severin, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 341.419 puncte împărţite în 484 de categorii.

ROAD2013.30 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.

Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre multe altele, autostrada A1 segmentul Simeria-Orăştie, autostrada A2, segmentul Lazu-Portul Constanţa, legătura A2 de la Cernavoda precum şi nodul rutier şi feroviar care face legătura E79 cu podul transfrontalier Calfat-Vidin. S-a explicitat de asemenea accesul la centrele comerciale Kaufland din Sighişoara, Polus Center, Metro, Praktiker, Arabesque şi Kaufland din Cluj-Napoca, Dedeman, Selgros şi Băcănia Real din Galaţi, Palas şi Auchan din Iaşi şi Dedeman şi Selgros din Lazu, s-au adăugat multe sensuri unice noi şi 16 (şaisprezece) sensuri giratorii noi apărute între timp.


Galeria modelelor 3D s-a îmbogăţit cu reprezentarea detaliată a Bisericii Unitariene Fortificate de la Dârjiu, monument UNESCO, a Castelului Medieval Bastionar Bethlen-Haller de la Cetatea de Baltă precum şi a turnurilor Omnia Tower, City Gate, Victoria Center, Tower Center şi Sky Tower din Bucureşti.




Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale burgus-ul roman de la Boşorod-Leurdeana, valurile dacice de baraj de la Boşorod-Vârful Secuiului, Limesului Daciei Apulensis pe traseul Manerău-Răpsig-Archiş, fortificaţiilor de epoca bronzului ? de la Turnu-La Prioran şi Pecica-Duleul lui Bran, fortificaţia liniară romană ? de la Pecica-Duleul lui Bran, fortificaţiilor de epoca bronzului ? de la Şemlac-Pusta lui Cucu si fortificaţia liniară romană ? de la Şemlac- Pusta lui Cucu, fortificaţiei de epoca bronzului de la Girişu de Criş-Alceu, aşezării fortificate dacice timpurii de la Poiana Mănăstirii, castellum-ului roman? de la Şuţeşti, cladirile Vicus-ului roman Tibiscum de la Jupa, fortificaţiile elenistice de la Albeşti şi Coroana, forturile romane – unele inedite - de la Cieşti, Mândra, Mărăcineni şi Albota de-a lungul lui Limes Transalutanus, Valul Moldovei de Sus de la Hăneşti şi ale Bisericii Fortificate Unitariene de la Dârjiu - monument UNESCO - şi ale castelului medieval Bethlen-Haller de la Cetatea de Baltă.

Dispunând de un concept original, cu actualizări trimestriale, rodul muncii timp de nouă ani şi jumătate fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală , Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Ediţia actuală are 526 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă la linkul de mai jos:
www.garmin.ro

Atenţionare!
Utilizarea hărţii ROAD2013.30 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu