vineri, 21 noiembrie 2014

Lansare RO.A.D.2014.44

Sheba Distribution SRL, reprezentant al firmei Garmin în Romania, are plăcerea să anunţe disponibilitatea noii ediţii a Atlasului Digital al României v6.44, RO.A.D.2014.44.



Atlasul Digital al României se menţine în continuare pe locul I în clasamentul hărţilor de navigaţie rutieră, aducând în plus faţă de ediţia precedentă 6.091,18 km de drumuri, ridicând la un total de 359.564,28 km de căi de comunicaţii acoperirea în teritoriu, cu acoperire îmbogăţită semnificativ în judeţele Sibiu, Dolj, Ialomiţa, Neamţ, Bacău, Constanţa şi Gorj, iar numărul de informaţii de tip punct se ridică în această ediţie la 408.031 puncte împărţite în 507 de categorii.

RO.A.D.2014.44 este singura hartă de navigaţie din lume care combină detalii topo cu o structură de drumuri rutabilă – la nivel inclusiv de drumuri de pământ şi poteci – cu adrese poştale de o precizie neegalată, oraşe cu blocuri 3D şi modele minuţios realizate la construcţii vechi, de patrimoniu, sau noi, definitorii pentru peisajul urban actual. Actualizările la hartă sunt constante şi consistente de la o ediţie la alta şi sunt documentate în Jurnalul Hărţii, în care sunt trecute contribuţiile şi autorii acestora, datele la care s-au efectuat precum şi denumirile localităţilor şi planşelor afectate.


Faţă de hărţile comune de pe piaţă, Atlasul Digital al României are un grad de detaliu şi actualitate fără egal, în această ediţie fiind introduse, printre multe altele, segmentul de autostradă A1 între Cunţa şi Silişte, o legătură nouă între A1 şi E68 la est de Sebeş, al doilea fir al pasajului Mihai Bravu din Bucureşti, pasajul subteran din Piatra-Neamţ, podul nr. 2 de la Agigea şi podul nou peste calea ferată din Râmnicu Vâlcea, s-au adăugat câmpurile de eoliene din comunele Grădina, Cogealac, Fântânele, Mihai Viteazu, Corbu din judeţul Constanţa şi Stejaru din judeţul Tulcea şi accesul la acestea, parcul industrial din Borş, parcul de încercări al Renault Technologie din Titu, complexul Sun Garden Resort & SPA din Baciu şi Jolie Ville Galleria din Voluntari.


În această ediţie s-au introdus adrese poştale în localităţile CORNĂŢEL, DAIA, GHIJASA DE JOS, HOSMAN, NOU, NUCET, ROŞIA, SACADATE, STENEA, ŢICHINDEAL, VEŞEUD, VURPĂR, DAIA NOUĂ, MARPOD, NOCRICH, BUIA, ALTINA, MIHĂILENI, RASTU NOU, RASTU VECHI, PISCU VECHI, PISCULEŢ, DESA, TUNARII VECHI, POIANA MARE, CATANE, GHIDICI, CIUPERCENII NOI, SMÂRDAN, CIUPERCENII VECHI, CALAFAT, GHEORGHE DOJA, ANDRĂŞEŞTI, CIOCHINA, ORBOEŞTI, BUEŞTI, PIERSICA, BORDUŞELU, MARSILIENI, ALBEŞTI, BATALURI, RASOVA, DUNĂRENI, VIILE, ION CORVIN, RĂZOARELE, STRUNGA, SATU NOU, OLTINA, FLORIILE, ALIMAN, VLAHII, COCHIRLENI, BĂNEASA, NEGURENI, OREZU, SFÂNTU GHEORGHE, MALU, BUTOIU, Poiana Sărată, Hârja, OSTROV, BUGEAC, GALIŢA, SEIMENII MICI, SEIMENI, DUNĂREA, CAPIDAVA, TOPALU, satele Izvoru Alb, Izvoru Muntelui, Potoci și Secu aparținând orașului Bicaz; comuna Gârcina (aproximativ 75% din numerotare) cu satul Cuejdiu (aproximativ 75% din numerotare); orașul Roznov cu satele Chintinici și Slobozia; comuna Săvinești. – introdus în planșa L35-041 următoarele 15 localități, cu detalii la nivel de străzi, nume de străzi în proporție de aproximativ 75%, poligoane și puncte de interes: satele Agârcia, Bisericani, Bistrița, Scăricica, Vaduri, Vădurele și Viișoara aparținând comunei Alexandru cel Bun; comuna Dumbrava Roșie cu satele Brășăuți și Cut; comuna Piatra Șoimului cu satele Luminiș, Negulești, Poieni, comuna Borlești cu satele Mastacăn, Nechit, Șovoaia; satul Ruginești aparținând comunei Hangu; cu satele Cășăria și Sărata aparținând de comuna Dobreni; comuna Pângărați cu satele Pângărăcior, Preluca, Stejaru, Poiana, Oanțu; satul Dumbrava-Deal aparținând de comuna Săvinești; satul Izvoare aparținând de comuna Dumbrava Roșie; comuna Tarcău cu satele Brateș, Cazaci, Ardeluța, Schitu Tarcău, Straja; comuna Tașca cu satele Hamzoaia și Ticoș-Floarea; comuna Tazlău, revizuit şi completat următoarele localități: oraşul Piatra-Neamţ, orașul Bicaz cu cartierele Capșa și Dodeni; satele (cartierele) Ciritei, Doamna și Văleni aparținătoare orașului Piatra Neamț; satele Căciulești, Gura Văii, Popești, Turturești, Verșești aparținând de comuna Girov, comuna Girov (șters vechea numerotare și introdus numerotarea nouă), comuna Dobreni, COŞLUGEA, IZVOARELE, LIPNIŢA, CANLIA, TÂRGU CĂRBUNEŞTI, CĂRBUNEŞTI-SAT, COJANI, ROGOJENI, ŞTEFĂNEŞTI, TÂRGU GĂNGULEŞTI, DEALU ALUNIŞ, DAMTENI, BERBEŞTI (parţial), TRAIAN, SĂCELE, FÂNTÂNELE, COGEALAC, NUNTAŞI, ISTRIA, PALAZU MIC, GURA DOBROGEI, TARIVERDE, MIHAI VITEAZU, SINOE, TICHILEŞTI şi GHINDĂREŞTI.



S-a introdus accesul detaliat la centrele comerciale Galeria Arad, Metro şi Praktiker Arad, Kaufland şi Penny Market din Comăneşti, Leroy-Merlin din Piteşti, Praktiker din Piatra-Neamţ, Profi, Penny şi Lidl din Moineşti, Lidl din Balş, Leroy-Merlin, Lidl şi Decathlon din Ploieşti, Lidl Bd. Timişoara, Vulcan Value Center (Carrefour, Kaufland, etc.), Lidl şi Nissan de pe str. Valea Oltului din Bucureşti, Centrul Comercial Tom, Selgros, Decathlon şi Dedeman de pe Bulevardul Tomis, Băcănia Real şi Leroy-Merlin de pe Bd. Aurel Vlaicu din Constanţa, Kaufland din Năvodari, Lidl din Eforie Nord, Carrefour Coşbuc din Galaţi, Lidl din Târnăveni, Kaufland din Mediaş, Auchan, Proges şi Leroy-Merlin din Târgu Mureş, Kaufland şi Metro din Oradea, Lidl, Baumax, Kaufland Fabricii şi Profi Mărăşti din Cluj-Napoca, Altex şi Kaufland din Sighetu Marmaţiei, Kaufland din Bacău, Kaufland din Rădăuţi, Penny Market, Billa şi Carrefour Express din Petroşani, Auchan, Praktiker şi Kaufland din Satu Mare, Alba Mall din Alba Iulia, Shopping City din Suceava, Leroy-Merlin şi Paradisul Acvatic din Braşov, Lidl din Năsăud, Leroy-Merlin, Praktiker, Altex şi Metro din Timişoara şi Kaufland din Zalău, s-au adăugat unele sensuri unice noi şi 120 (osutădouăzeci) sensuri giratorii noi.



Galeria modelelor 3D texturate s-a îmbogăţit cu reconstituirile ideale ale Cetăţilor Romano-Bizantine Libida de la Slava Rusă şi Argamum de la Jurilovca precum şi a Edificiului Roman cu Mozaic de la Tomis Constanţa.

Pasionaţii de istorie vor descoperi în această ediţie în premieră elementele de detaliu ale aşezării fortificate getice de la Cervenia, ale unui presupus turn dacic la Sarmizegetusa Regia, ale unui posibil castru roman de pământ la Săcele, ale unui presupus cot al Limes TransAlutanus la sud de Piteşti, ale mai multor ruine din Oraşul de Floci, ale şanţului de apărare al taberei? Creştine? de la Şibot-Ţelinile Şibotului, ale castelelor de la Bonţida, Arcalia şi Bela Fay din Simeria precum şi punctele reprezentative ale Panteonului Moţilor de la Ţebea, o parte din bateriile româneşti din războiul de Independenţă 1877-1878 în jurul Calafatului, cazemate şi bunkere din al doilea război mondial din Constanţa, toponimele relative la Bătălia de la Oarba de Mureş, câteva zeci de monumente din primul şi al doilea război mondial, monumente de for public şi cimitire de onoare de pe întreg teritoriul României.




Dispunând de un concept original, cu actualizări trimestriale, rodul muncii timp de peste zece ani fără întrerupere a pasionaţilor şi specialiştilor din echipa Proiectului România Digitală, Atlasul Digital al României este opţiunea profesioniştilor din toate domeniile şi unealta preferată de navigaţie a amatorilor de drumeţii în aer liber.

Atenţionare!

Utilizarea hărţii RO.A.D.2014.44 poate crea dependenţă de calitate, valoare, funcţionalitate şi frumos!

Ediţia actuală are 648,8 MB mărime şi rulează exclusiv pe echipamente de navigaţie Garmin, o listă a acestora fiind disponibilă AICI

Modalităţi de update pentru versiunea download RO.A.D 2014.44:
1.NextRO.A.D- update Onetime - o singură dată
2.AllRO.A.D- update Lifetime - pe toată durata de viată a aparatului

Politica de retur
Legea românească în domeniu vă permite să puteţi returna acest produs în termen de maxim 60 de zile de la data cumpărării acestuia. Clienţii care returnează harta ROAD nu mai au posibilitatea să cumpere pe viitor acest produs pe numele lor sau pentru aparatul pentru care au activat produsul returnat. Banii se returnează în termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii produsului achiziţionat în ambalajul original, dacă este vorba de card, sau a solicitării scrise de returnare a banilor, în cazul produselor descărcate de pe site.

Licenţa RO.A.D 2014.44 se poate transfera pe un aparat GPS Garmin, doar în următoarele situaţii:
1. Aparatul are un raport de service din care să reiasă că a fost înlocuit cu un alt aparat GPS de către un service autorizat Garmin
2. Aparatul a fost furat şi posesorul are un act doveditor în acest sens, de la poliţie

Statisticile se găsesc aici:
Statistici RO.A.D.2014.44 puncte / linii / suprafeţe
Statistics RO.A.D.2014.44 points / lines / areas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu